Een verfijnd menu voor een onvergetelijke kerstavond, met zorg samengesteld door onze chef-koks.
Amuses
rundstartaar – truffelcreme – duxelle
canneloni rode biet – geitenkaas – honing – vijg
flan van aardpeer – gerookte paling - lavas
+ gegratineerde platte oester €5/ stuk
+ platte oester natuur (incl citroen) €4/stuk
Extra soep
knolseldervelouté met garnituur en croutons €7/L
butternutroomsoep – gelakte eendenborst – crouton €8/L
Menu
vitello tonato – 'kalfsvlees & tonijntartaar' – bloemkool – kappertjes – radijs
*** Zeeduivel 'vis van het jaar' – garnalenjus – prei – spinazie – landkaviaar
parelhoenrollade – jus calvados – pomme duchesse – witloof – knolselder – gebakken appel – veenbes
open citroentaartje – duindoornbes – witte chocolade
brood en boter inbegrepen in de prijs
PRIJS 3 GANGEN + hapjes €65 incl. BTW
***PRIJS 4 GANGEN + hapjes €75 incl. BTW
Bestellen via mail, info@croffcatering.be tot zondag 21/12/2025.
Keuze afhaalmoment Karel Picquélaan 10, 9800 Deinze:
• Woensdag 24/12 tussen 15:00 en 17:00
• Donderdag 25/12 tussen 10:00 en 12:00
Bevestiging bestelling na betaling met afhaalnummer in mededeling.