Koud
sushirijst - zalm - avocado
vitello tonato - kappertjes - mosterdzaad
flan van bloemkool - spek crunch - zoetzure sjalot
Warm
kaaskroketje CROFF - gele curry
gelakte kippenspies - pinda crunch
garnaal - aardappel crème - kwarteleitje
Koud
gemarineerde oester – sisho – hijiki
krabcoctail ‘CROFF’ – daikon – zuring
gerookt rundsvlees – parmesan – wonton
graved lax zalm – gember – hangop – soja
Warm
gepaneerde aubergine – basilicum - tomaat
rösti – guancialé – sjalot
gebrande langoustine – chimichurie – puntpaprika
crispy nobashi – limoen – curry
3 of 4 gangen
ceviché van coquilles - ricotta - duindoornbes - avocado
roggevleugel - kappertjes - spinazie - beurre noisette
pluma van iberico - chimichurie - wortelgarnituren - dauphine aardappel
chocolade - pecan - caramel
pulpo – olijf – ricotta – gerookte paprika
zeeduivelfilet – dashi – tomaat – courgetti
gelakte lamsnek – creme kerrie – gepofte aardappel
kalfs rib eye – Pont neuf aardappel – peultjes – bearnaise
aardbei – verveine – witte chocolade
5 gangen
paling 'roll' - daikon - zeewier - botersaus
steak tartaar 'thai style' - kroepoek
dims sums van scampi en varkensvlees - jus van soja
zeeduivelfilet - garnalenjus - aardappel espuma
chocolade - pecan - caramel
carpaccio van tomaat – buratta – ponzu – pancetta
dorade ‘anti-boise’ – gefruite kappertjes – basilicum mousseline
artisanale kipkroket – dijounaise van savora mosterd – prei
open ravioli van kreeft – jus tom ka
aardbei – verveine – witte chocolade
Warm
varkenswang ‘abt 12’ – graanmosterd of tongrolletjes ‘Duglere’ – tomaat
artisanale aardappel kroketten of aardappel gratin met groene kruiden
Koud
variatie charcuterie volgens aanbod
graved lax van zalm – dille – zure room – mierikswortel
rundscarpaccio – parmezaan – truffelolie - rucola
krabcocktail – komkommer – sucrine - basilicum
gegrilde bloemkool – pickeldressing
tomatensalade – buratta – pijnboompit - guanciale
sla mengeling met mosterdvinaigrette
fregola sarda – wortel – paprika
brood met hoeveboter