Koud
sushirijst - zalm - avocado
vitello tonato - kappertjes - mosterdzaad
flan van bloemkool - spek crunch - zoetzure sjalot
Warm
kaaskroketje CROFF - gele curry
gelakte kippenspies - pinda crunch
garnaal - aardappel crème - kwarteleitje
Koud
knolselderrol – gerookte paling – groene kruiden
scheermesje – sjalot – salie
blini – mierikswortel – zalm
Warm
kroket pulled porc – zwarte look
coquille – kastanje structuur
gepofte ui – bloemkool – spek
3 of 4 gangen
ceviché van coquilles - ricotta - duindoornbes - avocado
roggevleugel - kappertjes - spinazie - beurre noisette
pluma van iberico - chimichurie - wortelgarnituren - dauphine aardappel
chocolade - pecan - caramel
gebrande makreel – rode biet – waterkers
heekfilet – schorseneer – paddenstoel
hertenkalf – spruit – witloof – dauphine aardappel
jonagold appel – salty caramel – hazelnoot
5 gangen
paling 'roll' - daikon - zeewier - botersaus
steak tartaar 'thai style' - kroepoek
dims sums van scampi en varkensvlees - jus van soja
zeeduivelfilet - garnalenjus - aardappel espuma
chocolade - pecan - caramel
gebrande makreel – rode biet – waterkers
open ravioli kreeft – jus kreeft – pompoen
witloof geconfijt – pocheerd eitje – aardappel crème – lardo
risotto paddenstoel – fazant – cèpes
chocolade – gepocheerde peer – kardemom
Warm
varkenswang ‘abt 12’ – graanmosterd of tongrolletjes ‘Duglere’ – tomaat
artisanale aardappel kroketten of aardappel gratin met groene kruiden
Koud
variatie charcuterie volgens aanbod
graved lax van zalm – dille – zure room – mierikswortel
rundscarpaccio – parmezaan – truffelolie - rucola
krabcocktail – komkommer – sucrine - basilicum
gegrilde bloemkool – pickeldressing
tomatensalade – buratta – pijnboompit - guanciale
sla mengeling met mosterdvinaigrette
fregola sarda – wortel – paprika
brood met hoeveboter