Koud
gerookt rundsvlees – mimolette kaas – truffelolie
flan van bloemkool – zoetzure sjalot – spek crunch
tex mex – maiscreme – gebrande gamba – chimmichurie
Warm
kaaskroketje CROFF - gele curry
flatbread – olijf – tomaat – basilicum
dim sum varkensvlees & scampi – jus wasabi
Koud
tartelette – kaascreme – rundscarpaccio
kalfstartaar – bloemkool – dragon
krabcocktail ‘croff’
Warm
velouté knolselder – gebrande gamba – hazelnoot
gelakt buikspek – pompoen
pulled porc kroket – zwarte look
3 of 4 gangen
ceviché van coquille – duindoornbes – ricotta – avocado
mooie meid – spinazie – gepocheerd ei – basilicum mousseline
pluma d’Iberico – aubergine – pomme fondant
citrus – kokosschuim – amandel
zalm ‘graved lax’ – rode biet – sushirijst – avocado
skrei op vel – bisque jus – schorseneer
rundsrib eye – aubergine – gepofte sjalot – dauphine aardappel
jonagold appel – vanille – dulce de leche
5 gangen
paling ‘roll’ – zeewier – dashi – beurre blanc
steak tartaar ‘thai style’ – kroepoek garnaal
‘tussengerecht fingerfood’ aranchini kroket - jonge look – bosui
lotte wangen – garnalen jus – aardappel espuma
citrus – kokosschuim – amandel
rundstartaar & coquille – dashi – mierikswortel
paddenstoelen risotto – maiskip – gebrande ui
hert ragout – aardappelespuma – pastinaak
jonagold appel – vanille – dulce de leche