Koud
gerookt rundsvlees – mimolette kaas – truffelolie
flan van bloemkool – zoetzure sjalot – spek crunch
tex mex – maiscreme – gebrande gamba – chimmichurie
Warm
kaaskroketje CROFF - gele curry
flatbread – olijf – tomaat – basilicum
dim sum varkensvlees & scampi – jus wasabi
Koud
hertcarpaccio - mierikswortel
velouté knolselder - paling
rode biet cannelloni - geitenkaas
Warm
arancinikroket - zwarte look
mosselflan - tom-ka
pont neuf - rundertartaar - truffelmayo
3 of 4 gangen
ceviché van coquille – duindoornbes – ricotta – avocado
mooie meid – spinazie – gepocheerd ei – basilicum mousseline
pluma d’Iberico – aubergine – pomme fondant
citrus – kokosschuim – amandel
kalfstartaar & coquille - bloemkool - dragon
zeeduivel - schorseneer - miso
hertekalf - amandelkroket - spruit - witlof
jonagold - salty caramel - hazelnoot
5 gangen
paling ‘roll’ – zeewier – dashi – beurre blanc
steak tartaar ‘thai style’ – kroepoek garnaal
‘tussengerecht fingerfood’ aranchini kroket - jonge look – bosui
lotte wangen – garnalen jus – aardappel espuma
citrus – kokosschuim – amandel
flan van knolselder - gebrande forel - rode biet
tarwerisotto - grietfilet - garnalenjus
kaaskroket CROFF - rundertartaar - truffelmayo
wildragout - pastinaak - aardappelpuma - veenbes
gepocheerde peer - kardemom - witte chocoflan - pecannoot